Nara Hubung : Ustadz Ari Sutikno, S.Si (082233857518) smpmuh18@gmail.com

The Borobudur Temple

Assalamualaikum, rekk!! Piye kabare? Moga apik yo…. Amiin. Sadurunge, sepurane wes suwe ora nggawe artikel maneh. Soale Mimin rada sibuk, hehehe… Nah saiki, Mimin bakalan nggawe artikel tentang Mimin seng lunga nang candi Borobudur. Mimin […]

Read More →